Bedrijfsinformatie PDF Afdrukken E-mailadres

 

Wat kan REDLINE voor u doen?

Landelijk opererende bedrijven die regelmatig gebruik maken van koeriers kunnen hun koerierspakket onderbrengen bij één organisatie, Redline Courier System. De afstemming van regelmatige voorkomende koeriersactiviteiten kan in heel Nederland via één Redline partner geregeld worden. Zij zijn bekend met de in's en out's van uw organisatie en zorgen ervoor dat uw koerierswerk in heel Nederland zorgvuldig en onder dezelfde condities wordt uitgevoerd. Het koerierswerk centraal regelen heeft de volgende voordelen:

 

  • Eenvoudige inschakeling en aansturing
  • Goede mogelijkheden voor outsourcing van uw eigen vervoersafdeling
  • Landelijk overzicht van het koerierswerk in uw organisatie
  • Overlappende activiteiten kunnen samengevoegd worden
  • Goede waarborgen ten aanzien van kwaliteit en continuïteit

 

Wat is REDLINE Courier System?

De koeriersbranche bestaat in Nederland sinds het begin van de jaren 70. De branche kenmerkt zich onder anderen door een stormachtige groei in de tachtiger jaren. Vele koeriers zijn gekomen en gegaan in de loop der jaren. Naast deze "vluchtige" groep koeriers zijn er ook blijvers in de koeriersmarkt. Veelal zijn dit middelgrote koeriersbedrijven met tussen 10 en 40 voertuigen met een zeer klantgerichte en professionele manier van werken. In Redline Courier System werken rond de twintig van deze bedrijven, gevestigd door heel Nederland, samen. U kunt deze koeriersbedrijven inschakelen voor lokale, nationale en internationale spoedtransporten.

 

Hoe ziet het REDLINE netwerk eruit?

Het Redline netwerk is met 27 vestigingen door heel Nederland en met ruim 400 voertuigen de grootste koeriersorganisatie in Nederland die gespecialiseerd is in spoedvervoer. De Redlinepartners zijn zelfstandig opererende bedrijven, die in hun regio werken onder hun eigen bedrijfsnaam.

Klik hier om een uitgebreider beeld te krijgen van ons Netwerk: NETWERK
 

Netwerk